Lučinová fritata

Rýchlo pripravená fritata, tentokrát v odľahčenej forme s Lučinou. Lučinová fritata výborná ako za tepla, tak za studena aj ako desiata/olovrant na piknik.


Na 4 porcie si pripravte:

  • 3 balenia Lučina 100 g
  • 3 vajcia
  • hrsť nakrájaného póru
  • 1 červená paprika nakrájaná na rezance
  • 1 lyžička masla
  • soľ a čierne korenie

Postup

  1. Malý pekáčik vyložíme papierom na pečenie, trúbu rozohrejeme na 150 °C.
  2. Na masle krátko opražíme pór s paprikou a osolíme. 3 vajcia vyšľaháme a potom pridáme 3 Lučiny, soľ a čierne korenie a znovu vyšľaháme. Vmiešame pripravenú zeleninu, nalejeme do pekáčika a pečieme do zlata.

Dobrú chuť!

Zdieľajte

Prihlásenie

Ukladám zmeny Odosielam
Uložené Hotovo
Došlo k chybe Došlo k chybe