Lučinová fritata

Rýchlo pripravená fritata, tentokrát v odľahčenej forme s Lučinou. Lučinová fritata výborná ako za tepla, tak za studena aj ako desiata/olovrant na piknik.


Na 4 porcie si pripravte:

  • 3 balenia Lučina 100 g
  • 3 vajcia
  • hrsť nakrájaného póru
  • 1 červená paprika nakrájaná na rezance
  • 1 lyžička masla
  • soľ a čierne korenie

Postup

  1. Malý pekáčik vyložíme papierom na pečenie, trúbu rozohrejeme na 150 °C.
  2. Na masle krátko opražíme pór s paprikou a osolíme. 3 vajcia vyšľaháme a potom pridáme 3 Lučiny, soľ a čierne korenie a znovu vyšľaháme. Vmiešame pripravenú zeleninu, nalejeme do pekáčika a pečieme do zlata.

Dobrú chuť!

Zdieľajte
Načítám

Prihlásenie

Na tejto webstránke používame súbory cookie, aby sme vám poskytli najrelevantnejší zážitok pri najbližších návštevách a to tak, že si zapamätáme, čo vás zaujíma. Kliknutím na „súhlasím s použitím všetkých cookies“ vyjadrujete súhlas s použitím všetkých súborov cookies. Pomocou nastavenia môžete poskytnúť aj kontrolovaný súhlas, alebo zakázať použitie cookies, okrem nevyhnutných.

povoliť všetky cookies Nastaviť cookies

Nižšie nájdete kategórie cookies, používané na našich webstránkach. Môžete ich povoliť, alebo zakázať. Funkčné cookies nie je možné zakázať, pretože sú nutné pre bezproblémový chod webu. Vaše nastavenie cookies môžete v budúcnosti zmeniť pomocou odkazu v pätičke webstránky.

Zatvoriť

Ukladám zmeny Odosielam
Uložené Hotovo
Došlo k chybe Došlo k chybe

Milá , vo vašom profile nemáte zaškrtnutý súhlas a tak sa nemôžete zúčastnit žiadnych našich testovaní a súťaží. Zmeniť to môžete TU.